idoart

I DO ART blog er en af mine ynglings; her fortæller kunstnere, designere og andre kreative om deres arbejde og tanker. Det er inspirerende at se andres arbejde og få lov at få et kig ind bag kulisserne og følge dem i deres kreative proces… fra den første idé via alle tanker, kvaler, erkendelser og utrættelige forsøg til gennembrudet, hvor det hele maifesterer sig.

Jeg har skrevet dagens blogindlæg på I DO ART. Det handler om hvordan naturen kan være med til at fremme vores kreativitet. TAK Rikke og Matias fordi I inviterede mig indenfor.

I DO ART beskriver sig selv således:

Idoart.dk portrætterer kunstscenen gennem en række udvalgte kreative personligheder fra hele Danmark. På idoart.dk skriver bloggerne om deres arbejde og processer, deres oplevelser og det, der inspirerer dem.

Tanken er at vise et billede af den levende kunstscene gennem personlige skildringer leveret direkte af de kunstneriske hjerter selv. Det er ikke hensigten at fungere som en altomfattende guide, men at sætte ekstra fokus på det interessante. Vi mener at personlige holdninger og anbefalinger i de fleste sammenhænge er langt stærkere end generaliserende anmeldelser, og håber i den grad på at kunne inspirere vores læsere til selv at gå på opdagelse og danne egne meninger om kunsten.

Written by Trine Plambech

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.